Vorbește despre lucrurile pozitive care vor veni din vaccinarea.

Vorbește despre lucrurile pozitive care vor veni din vaccinarea.

„La început, medicii au crezut că durerile de cap au fost cauzate de tensiune”, a spus el. „Când au descoperit că este o tumoră cerebrală, am avut o intervenție chirurgicală de urgență și apoi am început să mă uit unde urma să merg la tratament. Am auzit întotdeauna lucruri grozave despre Henry Ford și sunt foarte recunoscător că am mers acolo. ”

Andrew și Ashley Tobin cu bebelușii lor gemeni

​​În timp ce ambii bărbați s-ar putea să nu se cunoască personal, ei sunt uniți în lupta lor împotriva cancerului cerebral, deoarece ambii folosesc în prezent un dispozitiv aprobat de FDA numit Optune®, care creează Câmpuri de tratare a tumorii cu intensitate scăzută, electrică Pentru a livra câmpurile, patru patch-uri de traductor sunt aplicate pe scalp și conectate la dispozitivul operat de baterie. Se consideră că curentul de frecvență joasă perturbă divizarea celulelor în tumoră și poate opri sau încetini creșterea celulelor canceroase. În unele cazuri, câmpurile de tratare a tumorii pot ucide celulele canceroase.

„Am purtat dispozitivul de aproximativ șapte luni acum”, a spus Robert. „Este recomandat să -l port cel puțin 75 la sută din timp, dar l -am purtat chiar mai mult decât atât. Sunt un tip competitiv. Am văzut poveștile oamenilor care au trăit ani buni cu GBM și sunt hotărât să fiu în acel club. ”

la fel de o diferență pe care Optune o face pentru pacienți precum Robert și Andrew, tratamentul cancerului cerebral necesită mai mult decât un efort fizic, potrivit lui James Snyder, D.O., neuro-oncolog în Departamentul de Neurochirurgie de la Henry Ford Sistem de sănătate.

„A avea o atitudine pozitivă în timpul tratamentului face într -adevăr o lume a diferenței”, a spus dr. Snyder. “Domnul. Gryebet și domnul Tobin sunt atât harnici, cât și consistenți în purtarea capacului Optune, ceea ce este extrem de important, dar chiar și dincolo de asta mențin o mentalitate că vor rămâne puternici pe măsură ce vor trece prin tratament. Ambii continuă să -și trăiască viața la maxim. ” Pentru acești bărbați, alegerea echipei potrivite de furnizori de servicii medicale a fost o parte crucială a călătoriei lor prin tratamentul GBM.

„Ori de câte ori am avut o întrebare cu privire la orice despre GBM sau despre tratamentul meu, îl conduc de echipa mea de îngrijire și sunt întotdeauna extrem de receptive. Sunt acolo pentru mine la fiecare pas al drumului și faptul că acest sprijin este de neprețuit. Nu pot removio pareri spune suficient despre cât înseamnă asta pentru mine ”, a spus Robert.

Câmpuri de tratare a tumorii

​​Andrew și Robert poartă dispozitivul de tratare a tumorii pentru a -și prelungi viața. Acest dispozitiv se oprește sau încetinește creșterea celulelor tumorale la pacienții cu glioblastom nou diagnosticat.

Aflați despre câmpurile de tratare a tumorii

Obțineți îngrijirea de care aveți nevoie

deja un Pacientul Henry Ford?

Pentru cea mai bună experiență, pacienții Henry Ford existenți pot solicita și se auto-programează programări prin Henry Ford Mychart. Conectați -vă la MyChart

dacă aveți o urgență, sunați la 911 sau mergeți la cea mai apropiată cameră de urgență. Camerele de urgență ale lui Henry Ford au zone de îngrijire separate pentru cei cu simptome COVID-19.

Alte opțiuni de îngrijire

 • Programați online
 • Clinici de îngrijire sau de îngrijire urgentă
 • Vizite video la cerere
 • Vizite video programate

Testarea capidă

Henry Ford oferă doar teste de capcane pentru pacienții consacrați care au fost referiți la testarea medicului lor. Multe locații din Michigan oferă teste convenabile și gratuite. Găsiți un site de testare covid în apropierea dvs. și aflați mai multe despre momentul în care să fiți testați.

solicitați o nouă programare a pacientului

din cauza lipsei de personal, ne confruntăm cu unele întârzieri în programarea programării. Apreciem răbdarea ta. Vă rugăm să utilizați MyChart pentru a programa și solicita programări pentru cel mai scurt timp de așteptare. Puteți completa, de asemenea, formularul de mai jos sau sunați:

 • Pacienții din sud-estul Michigan: (800) 436-7936
 • Jackson sau South Central Michigan Pacienți: (517) 205-4800
 • Ați fost vreodată într -o locație Henry Ford? * Motiv pentru programare * Specialitate * Numele doctorului (dacă este cunoscut) Datele preferate și locația preferată de timp * Altă locație prenumele * Nume * Data nașterii Introduceți MM/DD/YYYY Format * Adresa * Oraș * Stat/Provincie * Cod zip/ Cod poștal * Telefon * E -mail * Numele de asigurare și numărul abonaților * Nume de contact Autentificare cerere Connect.FORM PATERN.HC4__MOSTRECENTLAEDSOURCE__C pacient.Leadsource HC4__inquiry__c.HC4__Subject__c HC4__inquiryyPe__C.CordTyped HC4__in.> Abordarea anterioară accesează articulația șoldului din fața coapsei superioare, într -o zonă în care corpul are de obicei mai puțină grăsime sau mușchi. Acest lucru poate provoca o deteriorare mai mică a țesuturilor în timpul operației de înlocuire a șoldului.

  pot exista beneficii pentru abordarea anterioară, care vă poate readuce mai repede la viața dvs. normală.

  Beneficiile potențiale includ:

   • Recuperare mai rapidă
   • Mai puțină durere
   • mai puțin traume musculare
   • Incizie mai mică
   • Mai puține măsuri de precauție și restricții de șold imediat după operație
   • Mulți chirurgi Henry Ford folosesc tabelul HANA pentru această abordare. Tabelul HANA ajută chirurgii să vă poziționeze pentru un acces mai bun la articulația șoldului. Ei folosesc o incizie mică pentru a accesa îmbinarea din partea superioară din partea superioară a coapsei.

    Există riscuri și beneficii pentru orice abordare chirurgicală a chirurgiei de înlocuire a șoldului. Nu toată lumea este candidată pentru toate abordările. Vă încurajăm să discutați cu chirurgul dvs. despre abordarea lor preferată pentru a vă oferi cea mai sigură și de succes experiență.

    Sheldon Brafford: munca în echipă salvează o viață

    DR. Macha era foarte sinceră în ceea ce privește starea mea. El a intrat în mine în fiecare zi și m-a ținut foarte bine informat. Am reușit să plec acasă în cinci zile, iar recuperarea mea a mers fără probleme după aceea.

    & gt;

    De când inima lui s -a oprit brusc în timp ce juca hochei pe arena optimistă de gheață din Jackson, Sheldon Brafford spune că știe cine sunt prietenii săi și ce este cu adevărat important în viață. Din fericire pentru Sheldon, unii dintre cei mai apropiați prieteni sunt amicii cu care joacă hochei în fiecare săptămână. Unul dintre acei amici, Steve Geiersbach, a fost acolo pentru a salva viața lui Sheldon când a intrat într -un stop cardiac brusc cu două minute înainte de soneria din iulie 2017.

    Deși nu este încă cerut de lege, este extrem de mare a recomandat ca locurile publice să aibă un defibrilator extern automat (AED) pe site. Acest dispozitiv portabil este utilizat pentru a livra impulsuri electrice prin intermediul pieptului la inimă, pentru a -l șoca înapoi în ritmul său natural. (Funcționează ca paletele pe care le vedeți adesea în dramele TV de spital). Cu cât acest lucru se poate face mai rapid în urma unui atac de cord, cu atât este mai puțin daune ale mușchiului cardiac și mai bine rata de supraviețuire. Potrivit Crucii Roșii Americane, pregătirea îmbunătățită și accesul la AEDS ar putea salva 50.000 de vieți în fiecare an.

    întâmplător, AED obișnuia să salveze viața lui Sheldon a fost achiziționată recent pentru arena de gheață de către echipele de hochei, care colectase și încasate în conservele lor returnabile. „Am crezut că cumpărarea unui AED va fi o precauție bună de siguranță, având în vedere nivelul de energie cheltuit într -un joc de hochei”, a spus Sheldon. „Dar nu am visat niciodată că voi fi primul – și până acum doar unul – să am nevoie de el.”

    Steve a lucrat AED până la sosirea unei ambulanțe pentru a -l duce pe Sheldon la secția de urgență de la Henry Ford Alleing Health. Sheldon a fost luat imediat pentru o cateterizare cardiacă, care este un test pentru a determina orice blocaje artere care ar limita fluxul de sânge la inimă. Cardiologii au găsit patru astfel de blocaje, iar Sheldon a fost trimis la inima & amp; Centrul vascular de la HFAH, unde a avut o intervenție chirurgicală de ocolire cvadruplă o săptămână mai târziu, efectuată de Mahender Macha, MD. Înainte de deschiderea centrului în 2008, Sheldon a ajutat -o pe unchiul său, un contractant local, să pună sistemul de cablare a computerului. Echipa de chirurgie ”, a amintit Sheldon. „Am avut un atac de cord și mai multe stenturi plasate cu 10 ani înainte, iar dr. Macha era foarte sincer în ceea ce privește starea mea. El a intrat în mine în fiecare zi și m-a ținut foarte bine informat. Am reușit să plec acasă în cinci zile, iar recuperarea mea a mers fără probleme după aceea. ”

    Sheldon are, de asemenea, o mare laudă pentru programul de reabilitare cardiacă de la spital, care oferă exerciții monitorizate și educație nutrițională. „Programul se schimbă viața. Am învățat atât de multe despre efectele alimentelor și sarei asupra inimii mele. Sunt convins că, dacă aș avea beneficiul programului acum 10 ani, nu aș fi avut nevoie de o intervenție chirurgicală cu inima deschisă acum. ”

    De îndată ce a obținut bine de la Dr. Macha, Sheldon s-a întors pe gheață și jucând din greu.

    ;

    Vaccinările Covid-19 sunt în plină desfășurare aici, în Michigan și în toată țara. Și în timp ce mulți oameni nu pot aștepta să obțină o programare la vaccin, alții nu sunt atât de siguri că vor să fie vaccinați deloc.

    „Dacă aveți prieteni și familie care ezită să se vaccineze, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să îi implicați într -o conversație autentică și respectuoasă”, spune Aimee Richardson, un antrenor de sănătate cu Henry Ford Health System . „Există o tehnică pe care o folosim numită interviuri motivaționale. Este o modalitate de a vă asigura că mutați conversația înainte, împiedicând blocajele rutiere care ar putea apărea, cum ar fi cineva defensiv. Odată ce cineva se simte defensiv sau judecat, s -ar putea să nu se simtă în siguranță aducând din nou acest subiect. ”

    Nu ar trebui să abordați conversația ca expert sau cineva care încearcă să se răzgândească, explică Richardson. Ar trebui să vedeți această conversație ca parteneriat cu ei în luarea acestei decizii și să -și construiască încrederea în ceea ce privește vaccinurile. Pur și simplu exprimați interesul și curiozitatea.

    Aici, Richardson împărtășește ceea ce ar trebui – și nu ar trebui să facă – când vorbește cu cineva care ezită să se vaccineze.

    5 lucruri pe care ar trebui să le faceți

    1. să stabilească încredere. Este important să ascultăm cu atenție ceea ce spune persoana și să reflectăm asupra a ceea ce a spus. „Pur și simplu repetarea a ceea ce au spus este într -adevăr valoros, deoarece arată că ascultați și îi face să se simtă auziți”, spune Richardson. „De asemenea, doriți să vă cunoașteți preocupările, astfel încât să le puteți adresa.”
    2. Schimbați o întrebare apropiată la o întrebare deschisă. „Veți câștiga mult mai multe informații de la persoană dacă le cereți o întrebare deschisă în loc de o întrebare închisă”, spune Richardson. „De exemplu, dacă spuneți„ Vrei să obții vaccinul sau nu ”și ei spun„ nu ”, nu primești multe informații. Dar dacă spuneți: „Spune -mi ce părere ai despre vaccin”, vei primi mai multe povești. ”
    3. Lasă -le să te întrebe de ce ai ales să te vaccinezi. Spune -le ce te -a ajutat să iei decizia de a fi vaccinat. Dacă ați căutat informații de renume despre vaccin, spuneți -le. Puteți partaja, de asemenea, unde citiți informațiile respective și de ce acea sursă este fiabilă.
    4. Vorbește despre lucrurile pozitive care vor veni din vaccinarea. „Întrebarea a ceea ce numim întrebări apreciative sau pozitive poate fi de asemenea utilă”, spune Richardson. „Întrebați -i cum ar putea fi viața lor după ce au fost pe deplin vaccinați. Întrebați -le ce rezultate pozitive ar putea veni din vaccinarea. ”
    5. Încheiați conversația pe o notă respectuoasă. La sfârșitul conversației, dacă spun că nu se vaccinează, este important să le spunem că respectați decizia lor. „Nu doriți să puneți un zid, astfel încât să nu vă mai vorbească niciodată despre asta”, spune Richardson. „Vrei să știe că vei fi acolo, dacă și când vor fi gata să discute din nou. Scopul conversației este să nu încerce să se răzgândească. ”

    și 4 lucruri pe care nu ar trebui să le faci

    1. Evitați să introduceți ceva nou care ar putea să le determine să devină mai ezitante. „Dacă cineva este îngrijorat, vaccinurile au ieșit prea repede, nu se acumulează din motive suplimentare, ceea ce le -ar face și mai ezită să se vaccineze”, spune Richardson. „Asta introduce doar mai multe lucruri pentru care să se îngrijoreze.”
    2. Evitați să fie judecați. Știți că oamenii au motive valabile pentru a dori să se protejeze. „Este sănătos să fii puțin preocupat înainte de a avea faptele”, spune Richardson. „Și știți că ar putea avea un set diferit de experiențe care îi face să ezite să se vaccineze.”
    3. Nu încercați să dezbateți sau să câștigați un argument. Această conversație se referă la crearea unui spațiu deschis și sigur pentru ca cineva să -și împărtășească temerile, gândurile și sentimentele. Nimeni nu trebuie să câștige și nu aveți întotdeauna nevoie de un contracomandă. Nu ar trebui să fie o conversație combativă.
    4. Nu acuzați și nu faceți pe cineva să se simtă mai puțin decât. Dacă cineva nu este vaccinat din cauza a ceva ce au citit pe un site web care nu este de renume, nu -i rușinează. „Întrebați unde au auzit aceste informații și le -au împărtășit cu voi”, spune Richardson. „Arată -le cum a fost rotit într -un anumit fel sau ajută -i să vadă de ce s -ar putea să nu fie o sursă bună.